Sıradan Hediyelerden Sıkılanlara: Online Yılbaşı Hediyesi Önerileri

Yeni dilekler, gerçekleştirilmek üzere planlanan hedefler, en önemlisi de umut… Yeni yıla pek çoğumuz böyle giriyoruz. Tabii yeni yıla girerken sevdiklerimizi mutlu etmek de önemli. Hediyeler ise tam da bu konuda bize yardımcı oluyor. Peki, sıradan hediyelerden sıyrılmak istiyor ve sevdiklerinize daha farklı bir hediye vermeyi düşünüyorsanız online olarak kullanılan yeni yıl hediyelerini değerlendirmeye ne dersiniz? İster aileye, ister arkadaşa, ister sevgiliye yılbaşı hediyesi alacak olun; şimdi vereceğimiz önerileri mutlaka değerlendirmelisiniz!

Sesli Kitap Servisi Üyeliği

Elinize bir kitabı alıp sayfalarını karıştırmanın, kokusunu duyarak kitap okumanın verdiği haz elbette bambaşka. Fakat evde temizlik yaparken, yürüyüş ya da spor yaparken geçirilen zamanı daha verimli kılmanın yollarından birinin de podcast ya da kitap dinlemek olduğunu unutmamak gerek! Online yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz sesli kitap uygulaması üyeliği sayesinde sevdikleriniz istedikleri türde kitaplar, hatta dilerlerse podcast’ler dinleyebilir. Ayrıca bu uygulamalarda bazı kitapların e-kitap formatında da sunulduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Online Kurs Platformu Üyeliği

Her gün yeni bir şeyler öğrendiğimizi ve kişisel gelişimimizin hayat boyu sürdüğünü düşünürsek aslında öğrencilik, ömrümüz boyunca devam eden bir yolculuk! Eğer yaratıcı hediye fikirleri alternatiflerini değerlendirmek istiyorsanız ve hediye vereceğiniz kişi de kendini geliştirebileceği hediye seçeneklerinden mutlu olacaksa tercihinizi kesinlikle online kurs platformu üyeliklerinden yana kullanabilirsiniz.

Bu tip bir hediye seçimi konusunda alternatifler hakkında hızlı bir şekilde bilgi almak için online kurs platformu önerileri hakkında yazdığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Dijital TV Üyeliği

Netflix, BluTV, Amazon Prime… Artık pek çoğumuz televizyon kanallarında yayımlanan içeriklere bağlı kalmaktansa daha özgür olmayı, izleyeceğimiz içeriği kendimiz seçmeyi tercih ediyoruz. Eğer siz de kullanışlı ve güzel yılbaşı hediyelerini değerlendirmek istiyorsanız sevdiklerinize dijital TV platformlarından üyelik almayı düşünebilirsiniz.

Oyun Platformu Hediye Kartı

Oyun oynamayı seven biri için yılbaşı hediye fikirleri araştırıyorsanız size önerimiz oyun platformlarından alacağınız hediye kartlarını değerlendirmeniz olur. PlayStation, XBox gibi konsol oyunlarının platformlarının yanı sıra Google Play, App Store, Steam gibi platformlardan da hediye çeki alabilir ve sevdiklerinize diledikleri oyunda, hatta uygulamada kullanabilmeleri için hediye edebilirsiniz.

Online Alışveriş Hediye Kartı

Armağanın beğenilmemesi birçoğumuzun korkulu rüyası. Eğer ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız ve vereceğiniz hediyenin beğenilmemesinden çekiniyorsanız o halde sevdiklerinizin kendi hediyesini seçmesine izin verin!

Artık pek çok marka ve e-ticaret sitesi, online bir şekilde kullanılabilecek hediye kartlarını satışa sunuyor. Siz de bu kartlardan birini alıp içerisine para yükleyerek ailenize ya da arkadaşlarınıza yılbaşı hediyesi olarak verebilirsiniz.

Online Spor Salonu Üyeliği

Pandemi sebebiyle evde spor yapanların sayısı oldukça arttı. Kalabalık alanlara girme konusunda hâlâ tedbirli davranan ya da ev konforunda spor yapmak isteyen bir sevdiğinize hediye verecekseniz online spor salonlarından üyelik alıp onları mutlu edebilirsiniz.

Bazı stüdyoların bu imkânı sunmasının yanı sıra dilerseniz üyelik ile kullanılabilen spor mobil uygulamalarını da bu çerçevede değerlendirebilirsiniz. Spor salonu üyeliğine bir alternatif olarak son dönemlerde oldukça popüler olan meditasyon uygulamalarını hediye etmek de hiç fena fikir değil!

Online Etkinlik Bileti

Yine COVID-19 pandemisiyle geniş kitlelere yayılan ve artık sıradan hale gelen online etkinlikler de tercih edebileceğiniz yeni yıl hediyelerinden. Oturduğunuz yerden dünyanın diğer ucundaki müzeyi gezebilmek, bir konser ya da tiyatro oyununu izleyebilmek, resim atölyesine katılmak online etkinliklerle mümkün olabiliyor. Online etkinlik takvimlerine Biletix, Mobilet gibi bilet satış platformlarından ulaşabilirsiniz.

Kendinize de Güzel Bir Hediye Vermeyi Unutmayın

Yeni umutların doğacağı bir yıla daha geri sayım başladı! Umarız her şey dilediğiniz gibi olur. Fakat hayatın bazen hiç ummadığınız bir anda, hiç ummadığınız can sıkıcı bir durumla karşılaşmanıza neden olacak sürprizleri olabilir. Özellikle hayattaki en değerli varlığınız olan sağlığınızı güvence altına alıp yaşanabilecek kötü sürprizlere karşı güvence oluşturmak ise kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri!

MAPFRE Sigorta’nın özel sağlık sigortası ile tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerine göz atarak ve satış kanallarımız ile iletişime geçerek hemen poliçenizi oluşturabilir, yeni yıla daha güvenli bir şekilde girebilirsiniz.

Şimdiden keyifli ve sağlıklı bir yıl dileriz!

İpucu